Ciorba de dovlecei

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei mici
  • 1 morcov
  • 2 patrunjei
  • 1 telina
  • Praz frunze
  • 1 ceapa
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei galben
  • 1 ardei iute
  • 300g pipept de pui
  • 100g ulei
  • 1 lingurita Frunze tarhon
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 250 g smantana
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele. Intr-o oala, punem jumatate din ulei, adaugam ceapa pe care o tocam marunt si punem pe flacara, la foc mic. Intre timp dam pe razatoare morcovul, patrunjeii si telina si le punem in oala. Tocam ardeii si frunzele de praz si le adaugam in oala la calit. Taiem cubulete dovleceii pe care-i punem peste zarzavaturi, amestecam adaugam tarhonul si chimenul si turnam peste legume 3L de apa. Lasam la fiert si intre timp, taiem cubulete pieptul de pui, il prajim intr-o tigaie, in uleiul ramas si cand sau rumenit putin, le golim in oala. Lasam la fiert 30’, asezonam , adaugam smantana si oprim focul.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise