ciorba de fasole verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg fasole
  • 2 cepe
  • ulei
  • o lingura faina
  • sare
  • 2 pahare iaurt
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Fasolea spalata si rupta bucati se fierbe in cca 2 l de apa clocotita cu sarea pana se inmoaie.Separat se inabusa in ulei ceapa tocata,se presara faina si se stinge cu zeama in care a fiert fasolea.Sosul rezultat se toarna in oala cu fasole si se lasa sa mai fiarba putin .Se ia oala de pe foc se lasa la racit cam 15 min, se toarna iaurtul, se amesteca si se presara cu verdeata

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise