ciorba de fasole verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg fasole
  • 2 cepe
  • ulei
  • o lingura faina
  • sare
  • 2 pahare iaurt
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Fasolea spalata si rupta bucati se fierbe in cca 2 l de apa clocotita cu sarea pana se inmoaie.Separat se inabusa in ulei ceapa tocata,se presara faina si se stinge cu zeama in care a fiert fasolea.Sosul rezultat se toarna in oala cu fasole si se lasa sa mai fiarba putin .Se ia oala de pe foc se lasa la racit cam 15 min, se toarna iaurtul, se amesteca si se presara cu verdeata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise