Ciorba de hrean (ultra-rapida si anti-mahmureala)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g hrean proaspăt ras,
  • 1 morcov mijlociu dat pe răzătoare,
  • 1 ceapă mică tăiată mărunt,
  • sare (sau delicat, sau vegeta),
  • 2-3 căţei de usturoi pisati,
  • 1 ou,
  • 1 linguriţă muştar,
  • 150 gr smântână,
  • 1/2 linguriţă de busuioc şi cimbru măcinat
  • - frunze de ţelină şi pătrunjel, după gust

Mod de preparare

- Morcovul, ceapa şi hreanul, se pun la fiert cu 1,5 l apă şi sare, cca 10 minute, până se înmoaie.

- Se ia de pe foc, se adaugă usturoiul pisat şi ierburile aromatice (toate sau numai cele care vă plac).

- Se drege cu oul frecat cu smântână şi muştar şi subţiat cu puţină supă fierbinte.

Notă: Se poate consuma şi rece. Poze nu am, dar vă pot spune că aduce la aspect cu ciorba de burtă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise