Ciorba de legume cu carnati

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g fasole uscata
  • 300-400 grame legume congelate
  • 4 carnati afumati
  • 1 cutie conserva de rosii taiate cuburi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe marime mijlocie
  • 2 ardei iuti

Mod de preparare

Cu 24 de ore inainte de a prepara ciorba punem fasolea uscata la inmuiat, acoperita de apa in vas.

Cand dorim sa preparam ciorba punem fasolea intr-o oala, legumele congelate, carnatii taiati rondele, ceapa tocata. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba pana cand fasolea este inmuiata.

Adaugam rosiile taiate marunt, ardeii iuti si sare dupa gust.

Cand toate ingredientele sunt fierte adaugam verdeturile tocate marunt.

Dupa preparare, este indicat ca ciorba sa fie lasata sa se "aseze" o ora.

Va urez pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise