Ciorba de leurda

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g leurda
  • 300 ml iaurt sau lapte batut
  • 1 ou
  • vegeta
  • marar verde
  • ulei

Mod de preparare

Leurda de spala si se rup frunzele in doua.

Intr-o cratita se incinge putin ulei se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei.

Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim gustul de vegeta.

La sfarsit adaugam mararul verde tocat, stingem focul si adaugam si laptele batul in ciorba.

Cine doreste poate adauga smantana in ciorba.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise