Ciorba de orez cu carne de pui si legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g carne de pui(piept de pui preferita)
  • 1 cana de orez
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1-2 liguri otet dupa gust/zeama unei lamai
  • patrunjel pt decor
  • Knorr secretul gustului de pui

Mod de preparare

Se taie legumele cubulete si se pun la fiert impreuna cu carnea de pui;separat se fierbe orezul in apa cu sare;

Dupa ce s-a fiert orezul se strecoara si se spala sub un jet de apa rece apoi se pune peste legumele si carnea fiarta.

Intr-un bol se sparg oualele se adauga smantana, si se amesteca.

Pentru a evita branzirea smanatanii,se adauga un polonic de supa peste smantana si ou,se amesteca apoi se pune totul in supa treptat,cate un polonic.

La sfarsit se pune otetulsau zeama unei lamai, knorr secretul gustului si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise