ciorba de pasare cu usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pasare, ceapa, morcovi, telina si patrunjel radacina
  • , orez, faina, smantana, oua, usturoi, lamaie, patrunjel verde,sare

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pasare, se spumeaza, apoi se adauga ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina si orezul. Cand carnea si zarzavatul au fiert, se ia vasul de pe foc. Se amesteca smantana cu galbenusurile , faina, mujdeiul de usturoi si zeama de lamaie, se subtiaza cu supa si se adauga in vasul de ciorba. Se sareaza, se pune din nou pe foc si se lasa sa dea in clocot.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise