Ciorba de pastai cu cartofi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan pastai
  • cartofi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 morcov
  • 2 ling pasta de tomate
  • 1 ling pasta de ardei pt ciorbe facuta in casa(obtional)
  • 1 buc de oase graf sau scarite de porc sau orice afumatura este buna
  • sare sau Secretul gustului intensavor verdeturi

Mod de preparare

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete.

Se pun la fiert alaturi de afumatura.

Cartofii se curata si se taie cubulete.

Cand afumatura a fiert pe jumatate se pun cartofii si pastaile.

Cand cartofii si pastaile au fiert se adauga o ling pasta de ardei si pasta de tomate,se condimenteaza se amesteca si se mai lasa sa dea un clocot.

Se presara patrujel tocat marunt.

Se seveste cu smantana si ardei iute.

sau

se poate renunta la pasta de tomate si se adauga la sfarsit un amestec de 2 galbenusuri de ou si 2 linguri de smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise