Ciorba de perisoare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. carne tocata
  • 1-2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 2 felii paine
  • 2 linguri gris
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 lingurite delikat
  • tarhon
  • coriandru
  • o lingurita pasta de tomate
  • sare de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de delikat. Intre timp se amesteca carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, grisul, ceapa tocata marunt, oul, tarhon, coriandrul pisat, pasta de tomate si delikatul. Se modeleaza perisoarele si se da usor drumul in ciorba care a dat in clocot. Se mai lasa sa fiarba 30 min. si se potriveste de sare. Inainte de a lua ciorba de pe foc se presara patrunjel tocat si se acreste cu sare de lamaie dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise