Ciorba de peste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2kg peste de mai multe specii (adica 1 capatana si coada de somn
  • 1 capatana si burta de crap
  • doua trei stiuci mai mari}
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi mari
  • usturoi
  • rosii
  • piper
  • ulei
  • 4 oua

Mod de preparare

Se curata cartofii si morcovii de coaja si se taie rondele, se curata si ceapa, pestele si rosiile si se pun la fiert cu apa rece alaturi de cartofi si morcovi intr-o oala mare. Dupa ce a dat de 2 ori in clocot se adauga 1 lingura otet. Otetul tine pestele pe oase. Dupa ce s-a fiert zarzavatul, se scot pestele, cartofii si morcovii pe un platou. Zeama ramasa se drege separat cu ouale si otetul. Usturoiul se piseaza intr-un castron, se freaca cu ulei si piper si se stinge cu suc de rosii. Se pune o bucata de peste pe farfurie alaturi de felii de morcov si cartof, se serveste cu usturoi. Se stinge cu zeama dreasa cu oua si otet bine inteles totul cu o mamaliga calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise