Ciorba de pui

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 150g orez
  • 300 g carne de pui
  • 1 lingura vegeta
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri otet

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pui in apa cu vegeta. Ceapa taiata marunt si morcovii dati prin razatoarea mare se dunstuiesc la foc mic, se adauga orezul si supa de carne. Cand orezul este aproape fiert se adauga cartofii si carnea taiate cubulete. Daca nu e suficienta supa de carne, se adauga apa fiarta. Ciorba este gata atunci cand cartofii sunt fierti. Se adauga otetul si patrunjelul taiat marunt. Se serveste fierbinte cu smantana.
POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise