Ciorba de pui cu smantana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • gulie
  • 1 cartof
  • vegeta de casa
  • ardei rosu si verde congelat
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 1 ou
  • smantana

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste.

Se adaufa toate legumele taiate cubulete si se condimenteaza ciorba. Se lasa sa fiarba la foc mic.

Cind sunt fierte toate ,un galbenus se amesteca cu smantana si un polonic ciorba fierbinte si se toarna peste ciorba la care s-a stins aragazul.

Deasupra se presara patrunjel verde tocat...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise