Ciorba de pui cu smantana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • gulie
  • 1 cartof
  • vegeta de casa
  • ardei rosu si verde congelat
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 1 ou
  • smantana

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste.

Se adaufa toate legumele taiate cubulete si se condimenteaza ciorba. Se lasa sa fiarba la foc mic.

Cind sunt fierte toate ,un galbenus se amesteca cu smantana si un polonic ciorba fierbinte si se toarna peste ciorba la care s-a stins aragazul.

Deasupra se presara patrunjel verde tocat...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise