ciorba de rosii cu bame

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 2 legaturi de ceapa verde sau ceapa mare
  • 3 linguri orez
  • 300 g bame
  • 1 lingurita sare
  • 2-3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se toaca ceapa, se pune la fiertin 2 kg apa cu sare. Cand apa fierbe in clocot se adauga orezul ales si spalat.

Rosiile se curata, se toaca marunt si se pun la fiert cand orezul a inceput sa se umfle. Se curata bamele de coditele lungi, se spala si se pun la fiert in ciorba timp de 10 - 15 minute. Se adauga uleiul, ouale batute bine si verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise