Ciorba de tarhon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 morcov
  • -1 ceapa
  • -3-4 lingurite tarhon
  • -1 catel de usturoi
  • -1 pulpa de pui(sau orice carne de pui,dar e mult mai buna cu carnita de porc afumata)
  • -1 lingurita boia
  • -2 oua
  • -250 gr smantana
  • -sare,piper
  • -cubulet de gaina
  • -otet
  • -1 pumn de orez

Mod de preparare

Prima oara se pune carnea la fiert in apa cu sare.Intre timp dam prin razatoare ceapa si morcovul,si pisam usturoiul.

Cand carnita e aproape fiarta se opreste,si se taie cubulete.Morcovul,usturoiul si ceapa,se calesc,pana prind o culoare frumoasa,apoi in apa care fierbe se pune carnea,si morcovul cu ceapa calite.Se pune un pumn de orez si se lasa pana este fiert orezul.Cand a fiert orezul,se adauga sare,piper,cubuletul de gaina,si otet dupa gust,dupa care se opreste.

Intre timp batem ouale intregi cu smantana,si dupa 15 minute ce am oprit se adauga smantana cu oul peste supica,si apoi adaugam si tarhonul.Se mai adauga sare,daca e nevoie.

Pofta buna!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise