Ciorba de varza cu smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza
  • 1 morcov
  • 1-2 ardei grasi mici
  • 1-2 cepe verzi mici
  • 2 rosii
  • pasta de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei
  • marar verde
  • smantana

Mod de preparare

Ceapa verde , morcovul, rosiile si ardeii se spala si se taie cubulete mici apoi se calesc in putin ulei.

Varza se taie fideluta sau patratele iar mararul se toaca marunt.

Dupa ce s-au calit putin legumele se pune 1-2 linguri pasta de ardei, apa necesara, sare si piper apoi se adauga varza taiata si se lasa toate sa fiarba.

Cind toate sunt fierte se adauga mararul tocat si se mai lasa sa dea un clocot.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise