Ciorba de varza dulce cu lapte prins

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza nu prea mare
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac, putina telina
  • 2 catei usturoi
  • 500 g afumatura
  • 1 cartof
  • 500 ml lapte prins( batut)
  • 1 lingura pasta gogosari
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde
  • cimbru

Mod de preparare

Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru.

Zarzavatul se curata si se taie cubulete.

Varza se taie patratele.

In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se lasa sa fiarba la foc mic.

Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, stingem focul si adaugam laptele prins. Deasupra presaram marar verde tocat marunt.

Ciorba se serveste cu ardei iute.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise