Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma inainte de punctul de fierbere. Intre timp se toaca zarzavatul marunt.Rosiile oparite si curatate de pielita ,se toaca marunt .Cand carnea e destul de fiarta (cam 80%) se adauga zarzavatul.E preferabil ca ciorba sa fiarba tot timpul cu capacul pus.Astfel aroma carnii nu se pierde.Se adauga si rosiile impreuna cu fideaua. Inainte sa inceapa sa fiarba carnea , nu uitati sa adaugati un pic de sare. In momentul in care puneti fideaua , adaugati restul ,(de sare) proband dupa gust,cantitatea dorita. Continuati sa fierbeti ciorba o jumatate de ora .Se poate verifica usor stadiul de fierbere,testand din cand in cand morcovul (e stiut faptul ca fierbe mai greu).Cand carnea si zarzavatul sunt bine patrunse , opriti focul si adaugati patrunjelul tocat. Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise