Ciorba de vitel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 grame carne de vita (preferabil de vitel)
  • doi ardei rosii
  • doi ardei verzi (de marime medie)
  • un morcov
  • doua rosii oparite si curatate de pielita
  • un cartof
  • o mana de fidea (se poate folosii cu succes si un snop mic de spaghete rupte in trei parti)
  • o ceapa
  • o legatura de patrunjel

Mod de preparare

Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma inainte de punctul de fierbere. Intre timp se toaca zarzavatul marunt.Rosiile oparite si curatate de pielita ,se toaca marunt .Cand carnea e destul de fiarta (cam 80%) se adauga zarzavatul.E preferabil ca ciorba sa fiarba tot timpul cu capacul pus.Astfel aroma carnii nu se pierde.Se adauga si rosiile impreuna cu fideaua. Inainte sa inceapa sa fiarba carnea , nu uitati sa adaugati un pic de sare. In momentul in care puneti fideaua , adaugati restul ,(de sare) proband dupa gust,cantitatea dorita. Continuati sa fierbeti ciorba o jumatate de ora .Se poate verifica usor stadiul de fierbere,testand din cand in cand morcovul (e stiut faptul ca fierbe mai greu).Cand carnea si zarzavatul sunt bine patrunse , opriti focul si adaugati patrunjelul tocat. Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise