ciorba din legume proaspete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa de oase, cartofi, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de telina si pastarnac, patrunjel, dovlecei, fasole, mazare, varza, rosii,
  • ulei, bors, patrunjel verde si leustean verde, sare

Mod de preparare

Morcovii, radacina de telina, patrunjelul , pastarnacul, ceapa si ardeii se inabusa in ulei cu 200 ml de supa.Se adauga in supa de oase impreuna cu cartofii, varza si dovleceii. Cand legumele sunt fierte , se adauga mazarea verde, fasolea verde, rosiile, pasta de tomate, borsul si sarea. Dupa cca 5 minute de fierbere, se adauga leusteanul verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise