Ciorba indiana de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui maricel(500g)
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 300 ml bulion facut in casa
  • telina
  • 2 linguri ulei
  • 25 g unt
  • 1/4 gogosar
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 lingurita chilli
  • 1/4 lingurita curry
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata ceapa, telina si morcovii. 1/2 ceapa se toaca marunt si cealalta 1/2 se lasa intreaga.Morcovii se taie cubulete, la fel ca si gogosarul si telina. .

Ceapa tocata, morcovul si gogosarul ii calim in untul topit amestecat cu uleiul, pina cand acestea se inmoaie.

Adaugam apoi sucul de rosii , curry si chilli- atentie ca ciorba va fi picanta !

Pieptul de pui il taiem fideluta si il adaugam peste sucul de rosii impreuna cu telina, sare , piper si 3-4 l apa.

Acoperim oala si lasam sa fiarba carnea si legumele cam 40 minute.

Cand sunt gata fierte , adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde tocat il presaram deasupra.

Cine doreste ca ciorba sa fie mai picanta poate sa o serveasca cu ardei iute.

Pofta mare !

P.S.

M-a inspirat Ina cu aceasta minunata ciorba . Multumesc frumos !

http://www.bucataras.ro/retete/10433/supa-de-pui-indiana.html

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise