Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 os de vita
  • pulpa de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1 bucata telina
  • 1 rosie
  • 2 linguri de bulion
  • condimente: vegeta/piper
  • 1/2 lingura bors maggi cu legume
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Carnea de porc se taie bucati (cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.

Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline: ceapa se toaca marunt, morcovul rondele, ardeiul cuburi mici, telina se da pe razatoare, iar orezul se clateste sub jet de apa rece.

Se lasa cateva minute la calit, dupa care se adauga in oala de ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba adaugand si cartofii taiati cuburi.

Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosia taiata cuburi,bulionul si condimentele.

Cand este gata se adauga tarhonul in otet (dupa gust) si patrunjelul tocat marunt si se lasa acoperit cateva minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise