Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • zeama de varza
  • bucati de peste
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • telina
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • piper

Mod de preparare

Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna cu apa necesara.

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari - mai putin ceapa ce se lasa intreaga.

Se adauga zarzavatul la zeama de varza ce fierbe si se lasa sa dea in clocot.

Se adauga bucatile de peste , pasta de gogosari si piperul si se lasa sa fiarba 15 minute.

Se potriveste de sare daca mai este nevoie si se presara cu verdeata deasupra.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise