Ciorba radauteana,.de Bihor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne de pui
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 200 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 buc usturoi
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • frunze leustean
  • frunze patrunjel verde
  • ardei iute

Mod de preparare

Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare.

Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele.

Un morcov il radem pe razatoarea cu gauri mari si il calim in doua linguri de ulei pentru o culoare mai frumoasa a ciorbei.

Dupa ce am spumat supa , adaugam zarzavatul si legumele, apa necesara , sare si piper si lasam sa fiarba.

Cu 10 minute inainte de a fi gata fiarta ciorba adaugam 1/2 din usturoiul presat marunt ,leusteanul si mai lasam sa dea cateva clocote.

Galbenusurile cu cealalta 1/2 de usturoi presat si niste smantana le amestecam bine si adaugam un polonic de ciorba fierbinte.

Stingem focul sub ciorba si turnam amestecul de smantana. Invartim si adaugam patrunjelul verde tocat.Se acreste cu zeama de lamaie.

La servire se mai poate adauga smantana. Ciorba se serveste cu ardei iute.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise