Ciorba de peste

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste 400-500 gr -orice peste preferati (sau bucati care nu le puteti prepara altfel: cap, coada)
  • 2 buc. medii cartofi
  • 2 buc. medii ceapa alba
  • 0,5-1 buc. ardei rosu
  • 1/4 buc. radacina telina
  • 2-3 linguri. orez
  • 1 lingura sare
  • 300-500 ml bors de casa
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele, ceapa taiata marunt, cartofii-cubulete, radacina de telina data prin razatoare.

Cand apa incepe sa fiarba, adaugati o lingura de sare si legumele. Fierbeti 20-30 minute.

Se adauga orezul la fiert pentru 10-15 minute

Cand legumele si orezul sunt fierte, se aduga pestele pentru maxim 10 minute la foc mic.

Potriviti cu sare, adaugati verdeata, acriti cu bors sau suc de lamaie, stingeti focul. Acoperiti cu un capac cratita si lasati 20-30 minute sa se patrunda

Daca nu se adauga borsul sau sucul de lamaie aveti o supa de peste delicioasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise