Ciorba Taraneasca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 borcan pastai(cam 500g)
  • cativa cartofi
  • 150g orez
  • 1 mana de varza proaspata taiata marunt
  • 2 oua
  • 3 ling smantana
  • patrunjel si tarhon maruntit
  • condimente(vegeta,sare,Secretul gustului intensavor verdeturi)

Mod de preparare

Morcovul si patrunjelul se taie cubulete si se pun in oala dupa care se adauga pastaile,cartofii taiati cubulete si varza,apa si se lasa la fiert.

Orezul se fierbe separat in apa cu sare.

Cand legumele au fiert,se adauga orezul,condimentele,si oul amestecat cu smantana si se lasa inca 5 min pe foc.

La sfarsit se adauga patrunjelul si tarhonul maruntit.

Pentru a putea fi mancata si in zilele de post se renunta la ou si smantana si se adauga 2 ling pasta de tomate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise