Ciorba taraneasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de vita,
  • 20 pastai de fasole verde, un morcov,
  • un patrunjel (radacina si frunzele),
  • 0,5 telina (radacina si frunzele),
  • o ceapa,
  • 1/6 varza, 3-4 cartofi,
  • 2 rosii,
  • 0,25 lingurita,
  • piper rosu, bors, verdeata, smintina, sare.
  • .

Mod de preparare

In zeama de carne se adauga morcovul, patrunjelul, telina, ceapa, totul taiat bastonase, fasole verde taiata bucatele, se fierbe 15 minute, se adauga varza taiata t, cartofii taiati felii si rosiile. Cind legumele se inmoaie, se adauga borsul, verdeata (leusteanul, patrunjelul, mararul), sarea, piperul, se lasa sa dea in clocot, apoi vasul se lasa la foc mic 30 minute si se drege cu smintina

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise