Ciorba taraneasca de legume

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 200 g mazare
  • 150 g fasole verde
  • 200 g conopida
  • 1 cana zer( sana, iaurt)
  • cimbru
  • leustean
  • frunze patrunjel si marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata se spala si se taie marunt toate legumele.

Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga legumele, sare si piper.Punem cimbrul si leusteanul si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand sunt gata fierte adaugam zerul si stingem focul.

Deasupra se presara frunze verzi de patrunjel si marar. Se poate servi cu ardei iute.Cine doreste ca ciorba sa fie si mai acra o poate acri cu bulion in loc de zer.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise