Ciorba taraneasca de vitel

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 1/2 telina
  • 300 g carne vitel
  • 200 g mazare boabe
  • 200 g varza proasptata
  • 1 gogosar
  • 2 cartofi
  • leustean
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea.

Legumele se curata , se spala si se taie dupa preferinta.

Peste carne se pune apa apoi legumele taiate marunt , frunzele de leustean, sare si piper.

Se lasa sa fiarba pina ce toate sunt fierte bine.

Deasupra se presara cu patrunjel verde tocat si se acreste cu zeama dupa muraturi sau cu zeama de varza.

Cine doreste poate adauga smantana si serveste ciorba cu ardei iute.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise