Ciorba taraneasca de vitel

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 1/2 telina
  • 300 g carne vitel
  • 200 g mazare boabe
  • 200 g varza proasptata
  • 1 gogosar
  • 2 cartofi
  • leustean
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea.

Legumele se curata , se spala si se taie dupa preferinta.

Peste carne se pune apa apoi legumele taiate marunt , frunzele de leustean, sare si piper.

Se lasa sa fiarba pina ce toate sunt fierte bine.

Deasupra se presara cu patrunjel verde tocat si se acreste cu zeama dupa muraturi sau cu zeama de varza.

Cine doreste poate adauga smantana si serveste ciorba cu ardei iute.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise