Ciorbica de verdeturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 gulie
  • 1/2 varza mica
  • 1 legatura stevie
  • 1 manunchi macris
  • 1 iaurt mare
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 1-2 oua optional
  • 3 l supa de carne

Mod de preparare

Morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa verde se taie marunt si se caleste in putin ulei apoi se adauga morcovii pina uleiul prinde putina culoarea galbena.

Se adauga supa de carne, stevia si varza taiate fideluta apoi partunjelul si gulia taiate marunt.

Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba.

Cind sunt fierte legumele se adauga macrisul si se lasa sa fiarba si el. Cine doreste ca ciorba sa fie mai groasa, poate adauga putin orez.

Ouale se bat bine de tot si se amesteca impreuna cu iaurtul apoi se adauga un polonic de ciorba fierbinte. Dupa ce am stins focul sub ciorba se rastoarna compozitia de oua si iaurt peste restul de ciorba.Cine doreste poate adauga si smantaina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise