Ciorbita acra de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • ardei rosu+ardei galben
  • -1 tulpina de telina
  • -3-4 cartofi
  • -2-3 linguri de orez
  • -1-2 rosii
  • -leustean,bors delikat,sare,cimbru,

Mod de preparare

Se taie zarzavatul cubulete mici,se pune la fiert intr-o oala incapatoare impreuna cu orezul,dupa ce au fiert cam 20 minute se adauga cartoful taiat cubulete,urmeaza rosia taiata cubulete;

Se fierbe totul impreuna,se adauga borsul delikat,sau zeama de bors(cine dispune de bors natural),se da focul mai incet ,se adauga ouale batute bine,cimbru,leusteanul,putin piper,dupa gust

Se serveste calda,dar este ft buna rece,direct din frigider,alaturi de o ceapa rosie!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise