Ciorbita de dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • 1/2 l lapte batut
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Dovlecelul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.Rosia, ardeiul si ceapa se taie marunt si se calesc in putin ulei apoi se adauga pasta de ardei rosu si dovlecelul ras.Adaugam apa necesara, sare , piper si 2 crengute de marar si lasam sa fiarba.

Cind sunt toate fierte se stinge focul si laptete batut se amesteca cu un polonic de ciorba fierbinte, se rastoarna peste cealalta ciorba si se presara deasupra marar verde tocat.

Daca nu doriti sa o faceti cu lapte batut, o puteti acri cu Bors Magic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise