Ciorbita de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe;
  • 2 morcov;i
  • 1 postarnac;
  • 1 telina mica;
  • 2 cartofi;
  • 1 mana fasole verde;
  • 1 dovlecel;
  • 3 rosii;
  • 2 ardei grasi;
  • patrunjel;
  • ulei;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare

Zarzavatul si legumele se toaca bucati medii .

Mai intai se pun la fiert radacinoasele (telina, ceapa, morcovii, postarnacul).Dupa 20 min de la primul clocot se adauga dovlecelul, cartofii, ardeii si rosiile si se lasa sa fiarba inca 25 min.

Se drege ciorba cu ulei, sare, piper si se presara verdeata deasupra.

Ciorba iese perfecta daca apa este inlocuita cu supa de oase si daca este si acrita cu lamaie sau corcoduse verzi iese divina.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise