Ciorbita de peste(enblanco)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • *3-4 cartofi
  • *1 ardel verde
  • *1 ceapa
  • *2 rosii
  • *1 morcov
  • *3 catei de usturoi
  • *1 lamiie
  • *sare,ulei de masline
  • * 300 gr peste(puteti folosi pangasius,etc,eu am folosit merlucius)

Mod de preparare

*Curatam cartofii de coaja ,ii spalam,ii taiem in bucatele.

*Ardeiul ii scoatem cotorul il apalam si il lasam intreg

*Ceapa tot asa

*Usturoiul il curatam si il lasm si pe el intreg

*Morcovul il curatam,spalam si taiem in rondele.

*Rosiile le spalam,le taiem cotorul si le lasam intregi.

*Luama o oala o punem pe foc si adaugam toate cele de mai sus.

*Adaugam apa cit sa acopere cu doua degete mai sus.

*Cind a inceput sa fiarba ,luam spuma,adaugam sare si ulei si lasm sa fiarba cca 25-30 de minute.

Apoi scoatem:ardeiul,ceapa,rosiile si usturouil si le mixam

*Le adaugam impreuna cu pestele spalat si taiat bucatele.

*Lasam sa fiarba inca 5 minute,dupa care oprim focul.

*Servim .Lamiia o taiem in doua si fiecare isi adauga zeama de lamiie in farfurie pentru a o acri.

*Merge si cu o salata.

*Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise