Ciorbita de praz cu iaurt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 praz
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie telina
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 400 ml iaurt
  • 3 cartofi
  • frunze patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prazul se spala bine si se taie rondele.

Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste putin in ulei,pina lasa o culoare portocalie.

Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.

Ceapa o curatim si o lasam intreaga.

Dupa ce morcovul s-a calit , adaugam ci celelalte legume si acoperim cu apa. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.

Stingem focul sub ciorba.

Iaurtul il amestecam bine cu doua polonice ciorba fierbinte, apoi rasturnam compozitia in ciorba si invartim.

Ciorba se serveste cu ardei iute.

Cine doreste poate adauga o lingura cu smantana , la servit, in farfurie.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise