Cirnaciori inveliti in foitaj cu sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 din 500 g pachet foietaj deszghetat
  • 400 g carnaciori (24 carnaciori)
  • pentru sosul de rosii
  • 6 linguri ketchup
  • 2 linguri otet de vin alb
  • 6 rosii cherry tocate marunt

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se intinde aluatul cu sucitorul si se taie fasii cu latime de 1 cm. Se taie carnaciorii in buc mai mici si invirte in jurul fiecarei bucati o fisie de aluat. Se aseaza intr-o tava suficient de mare. Se lasa la cuptor timp de 20 de min, pina cind carnaciorii si aluatul s-au rumenit. Intre timp se amesteca rosiile, ketchup-ul si otetul. Se serveste in castroane alaturi de cirnaciori.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise