Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l
apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin
alb sec, pina cind se moaie bine, apoi se scurg de apa in strecuratoare, unde se
lasa sa se raceasca. Maioneza obisnuita se amesteca cu smintina, potrivindu-se
gustul ca sare, acreala si mustar, ca sa fie mai picanta. Pentru aroma, se
adauga frunze de marar si patrunjel taiate marunt si, facultativ, putina ceapa
rasa fin, apoi se amesteca cu ciupercile bine scurse. Salata se asaza pe platou
si se orneaza cu masline si gogosari, sau se presara numai cu patrunjel taiat
marunt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise