Ciuperci cu oua ochiuri si sos alb la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ex.
  • 2 ciuperci proaspete
  • 2 oua de gaina sau de prepelita
  • sare,piper,cimbru
  • 2 bucatele de unt
  • Pentru sosul alb:
  • 2 linguri de smantana
  • 3 linguri branza rasa sau sfaramata
  • 2 linguri cascaval ras
  • o lingura marar tocat
  • sare,piper dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se curata,se scot piciorusele, se spala,se sterg bine,se presara sare,piper,cimbru si se aseaza in fiecare ciupercuta cate o bucatica de unt.

Se introduc la cuptor 10-15 minute sa se inmoaie,apoi se scot din cuptor si se sparge cate un ou in fiecare ciupercuta,dupa care se mai condimenteaza,iar de jur imprejur se toarna sosul alb .

Se reintroduc la cuptor pana se incheaga ouale,se leaga sosul si se servesc calde .

Sosul alb se obtine din amestecul,omogenizarea ingredientelor (smantana, branza, cascaval, marar), sare,piper dupa gust.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise