CIUPERCI LA TIGAIE, CU ROZMARIN

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de orez
  • rozmarin maruntit
  • sare
  • piper
  • 1 cutie de rosii maruntite in bulion
  • patrunjel

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala bine si daca sunt mai mari se taie felii apoi se pun in tigaie fara a mai pune nimic altceva alaturi. Se scurge mereu zeama pe care o lasa ciupercile in tigaie dupa care se adauga uleiul, ceapa taiata rondele si usturoiul pisat.Se calesc toate impreuna, apoi se adauga rozmarin maruntit atat cat se poate lua intre doua degete, sare, piper si rosiile in bulion si se lasa sa scada putin . Dupa 15 minute se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise