CIUPERCI LA TIGAIE, CU ROZMARIN

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de orez
  • rozmarin maruntit
  • sare
  • piper
  • 1 cutie de rosii maruntite in bulion
  • patrunjel

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala bine si daca sunt mai mari se taie felii apoi se pun in tigaie fara a mai pune nimic altceva alaturi. Se scurge mereu zeama pe care o lasa ciupercile in tigaie dupa care se adauga uleiul, ceapa taiata rondele si usturoiul pisat.Se calesc toate impreuna, apoi se adauga rozmarin maruntit atat cat se poate lua intre doua degete, sare, piper si rosiile in bulion si se lasa sa scada putin . Dupa 15 minute se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise