ciuperci pleurotus cu smantana si paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o casoleta(aprox.500 g)ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa
  • 200 g smantana
  • 1 lingura de unt
  • 3-4 linguri de lapte
  • 1 lingura faina
  • mozzarela rasa,sau orice fel de cascaval care se topeste
  • 4-5 catei de usturoi maruntiti,
  • sare,piper,
  • patrunjel cat de mult
  • paste fainoase lasangnete,sau de care doriti

Mod de preparare

ceapa taiata solzisori se caleste in unt,apoi se adauga ciupercile taiate si se mai calesc cateva minute.

se adauga lingura de faina,se amesteca cu ciupecile,apoi se adauga peste ele smantana subtiata cu laptele,sare,piper.

se dau cateva clocote,sa se lege sosul.

dupa ce se stinge focul se adauga usturoiul si verdeata.

pastele fierte dupa indicatiile de pe pachet,se strecoara ,se aseaza in farfurie fierbinti,se adauga putin unt si apoi ciupercile si branza rasa deasupra.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise