Ciuperci umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci potrivite
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • o buc de telina
  • o buc de pastarnac
  • 100gr cascaval
  • patrunjel
  • 2lg de ulei
  • piper
  • lg de concentrat de legume

Mod de preparare

Ciupercile dupa ce au fost curatate si spalate li se inlatura coditele.Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie.Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt apoi morcovul,telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie.Se condimenteaza cu piper se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat .Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel .Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20min.Cand sunt aproape gata se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise