Ciuperci umplute

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 9 ciuperci
  • - un fir ceapa verde
  • - patrunjel tocat
  • - 50g cascaval ras
  • - sare si piper

Mod de preparare

Spalati ciupercile scoateti-le cotoarele si tocati-le marunt.

Puneti intr-un bol cotoarele ciupercilor, patrunjelul si firul de ceapa tocat marunt.

Dati cascavalul prin razatoare.

Amestecati cascavalul cu restul ingredientelor.

Umpleti ciupercile cu amestecul obtinut si puneti-le pe un gratar.

Puneti tava sub grill pentru 10 minute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise