Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • un castronel de carne tocata de curcan
  • 1 cescuta de linte
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • amestec de condimente uscate
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • 1 legatura de marar verde
  • 6 oua de prepelita
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor cca 20 minute, dupa care cu un servetel absorbant strangem din palariute tot sucul lasat.

Se spala lintea, apoi se da in clocot, cca 10 minute, cu sare si legume deshidratate.

Se taie marunt ceapa, apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline, se adauga si carnea tocata, lintea scursa de apa, se sareaza, se condimenteaza si se lasa sa scada tot sucul lasat de carne. Se da de pe foc si se presara mararul tocat fin. Se umple fiecare ciupercuta, se spage cate un ou de prepelita deasupra si se da la cuptor pana se incheaga oul. Se servesc reci, ca aperitive!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise