ciuperci umplute cu carne de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • ceapa
  • orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • smantana
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa. Se amesteca cu carnea tocata, coditele de ciuperci tocate, sare, piper, patrunjelul verde si se continua inabusirea. Se adauga orezul si se omogenizeaza compozitia . Cu aceasta se umplu ciupercile, care se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc la cuptor 30 min. Se face un sos din 100 ml de ulei, faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, sare si smantana. Aceasta se toarna peste ciuperci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise