Ciuperci umplute cu orez de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr ciuperci champignion cu palaria mai mare
  • 100 gr orez prefiert
  • 2 ceape
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ardei capia
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu 1 morcov, o telina (mai mica) o ceapa si sare. Ciupercile se curata si se scot piciorusele. Intr-o tigaie, in uleiul incins se pune ceapa, apoi morcovul, ardeiul si coditele de la ciuperci (toate tocate marunt). Dupa ce se calesc legumele se amesteca cu orezul fiert si se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si cimbru.

Intr-o tava se pune hartie de copt se aseaza palariile ciupercilor care se umplu cu compozitia de mai sus.

Se incalzeste cuptorul la 200 C si apoi se lasa ciupercile 25 de min la 170 C si inca 10 min la 190 C.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise