Clătitele:
Facem aluatul obișnuit pentru clătite cu făina, 2 ouă și laptele. Apoi coacem vreo 8 clătite mai groase decât de obicei, pe care le punem deoparte.
Sosul cu ciuperci:
Curățăm ciupercile de pieliță și păstrăm codițele, le tăiem felii și apoi le punem într-o tigaie încinsă cu uleiul de măsline. Adăugăm usturoiul curățat, tăiat mărunt și le călim vreo 7 minute. Între timp, batem oul rămas cu smântâna, sare și piper, pătrunjel verde tocat și adăugăm 2/3 din cașcavalul ras.
Luăm clătitele pă rînd și le umplem cu ciupercile. Le așezăm frumos într-un vas de yena, după care turnam oul bătut cu smântâna și restul de cașcaval ras. Le punem în cuptorul încins bine în prealabil și le lăsăm 10-15 minute, până se topește bine cașcavalul.
Poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise