Clatite gratinate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru clatite:
  • apa ,sare si faina...acum depinde de cate doriti sa faceti
  • Pentru umplutura (aceasta umplutura este pt 6 clatite):
  • 200 g. branza de vaci,
  • 2 linguri iaurt sau smantana,
  • un ou,
  • 200 g mezel (eu am folosit parizer si kaizer de pulpa),
  • 2 ciuperci proaspete sau o conserva de ciuperci,
  • 15 masline,
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Amestecam branza cu smantana si oul. Taiem fasii mezelul care-l avem,ciupercile le taiem si apoi le calim in putin ulei( eu cand calesc ciupercile pun prima data un catel de usturoi in tigaie, il perpelesc un minut apoi il scot).Maslinele le curatam de samburi.

Intindem pe o clatita pasta de branza,adaugam si cateva fasii de mezel,cateva ciuperci,masline si cascaval ras.Impaturim si asezam in tava unsa cu ulei. Asa procedam cu toate clatitele. Dupa ce le-am asezat pe toate in tava punem deasupra un ou batut cu un pahar de iaurt. Daca doriti puteti pune si cascaval ras. Se da la cuptorul preancalzit la 200 de grade pt circa 15-20 de minute.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise