Pt umplutura: carne tocata la tigaia sa prigeasca cu ceapa in 2-3 linguri de ulei, adauga sare si piper pe gustu. Oua fiert tae marund si adauga carne tocata racita, in sfarsit cascaval la razatoara.
Pt clatite: in lapte calduta adaugam oua si faine, mesteca foarte bine si sare pe gust, prigesc in 1 lingura mica de ulei in dou parti. Cand clatita gata pune 2 linguri mare de umplutura inauntru si incidein patratel. Cand toate clatite facute, punem tigaia la foc mic cu bukata de unt, si repede incalzim clatite din 2 parte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise