Clatite umplute cu carne

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 6-7 oua
  • 300 ml lapte
  • 300 g faina
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de ardei
  • ulei
  • patrunjel si marar verde tocat

Mod de preparare

Din 2 oua , faina , lapte si putina sare se face un aluat de clatite care sa fie ca o smantana mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 15 minute in care macinam carnea si tocam ceapa. Ceapa si carnea o punem la calit in 2 linguri de ulei, adaugam ardeiul gras taiat cubulete , o lingura de pasta de ardei, sare si piper si lasam carnea sa se calesca bine.

Facem clatitele si le asezam una peste alta.

In carnea tocata calita adaugam 1-2 oua crude , invartim bine cat este inca pe foc si punem patrunjelul si mararul.

Umplem clatitele si le rulam astfel incat sa nu iasa umplutura.Dupa ce sunt umplute le dam prin faina, oua batute (3)si pesmet si le prajim in ulei.

Clatitele se pot servi calde sau reci ca aperitiv.

Se pot servi si cu garnitura de cartofi natur , cu cascaval ras deasupra...

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise