clatite umplute cu carne de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 300 ml lapte
  • 3 oua
  • 1 cana faina
  • 1 ceapa
  • 2 piepti de pui
  • 2 linguri smantana.

Mod de preparare

Faci aluatul de clatite din lapte, 3 oua si faina. Dupa ce ai copt toate clatitele, pregatesti umplutura: se taie carnea si ceapa bucati si se calesc in ulei.

Dupa ce s-a rumenit amestecul il dai prin masina de tocat. Pasta obtinuta se freaca cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper.

Umpli apoi clatitele, le dai prin ou batut si pesmet si le prajesti sau le bagi 15 minute la cuptor cu cascaval ras deasupra. Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise