Coaste de porc glazurate

Se face un sos omogen din mustar, ulei, condimente, miere si sosul de soia.

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • scaricica/coaste de porc cca. 1500 g
  • muştar dulce 100 g,
  • ulei de măsline cca. 50 ml,
  • miere cca. 2 linguri,
  • condimente Kotany cu zmeură,
  • sos de soia 3 linguri.

Mod de preparare

Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia.

Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşază într-un vas termorezistent, se acoperă şi se lasă la gătit la foc mic, la cuptor, cca. 4 ore in jur de 150 g, în cuptorul electric.

După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică.

Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.

Simplu si gustos!

Spor şi poftă bună!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise