* Pregãteste cuptorul la 180ºC, tapeteaza 2 forme rotunde cu hârtie vegetalã.
* Mixeazã untul, zahãrul, fãina, praful de copt si ouãle pânã obti un amestec pufos. Adaugã cu grijã si amestecã cu o lingurã nuca de cocos si crema de cocos.
* Împarte amestecul în cele douã forme , si dã la copt pânã devin auri. Lasã la rãcit.
Pentru topping, amestecã urda cu crema de cocos.
Asamblare:
Primul blat se unge cu dulceatã si jumãtate din crema de urdã, se pune al doi-lea blat si se unge cu restul de urdã.
Notã
Ca sã fie mai rapid, am folosit o singurã formã pentru a coace prãjitura...dar când a venit momentul sã o tai pe mijloc mi-a fost teamã sã nu o sparg si am lasat-o întreagã...deci vã recomand sã folositi 2 forme :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise